Interiorboards zijn moodboards, maar dan voor interieur.

Interiorboards: Jouw One-Stop-Shop voor Online Interieur Moodboards

Welkom bij Interiorboards, waar jouw passie voor interieur en design een nieuwe dimensie krijgt. Wij begrijpen de uitdagingen van het moderne interieurontwerp en hebben een platform gecreëerd dat speciaal is afgestemd op de behoeften van zowel amateurontwerpers als professionals.

Onze missie

Bij Interiorboards draait alles om het vereenvoudigen van het creatieve proces. We weten hoe lastig het kan zijn om verschillende tools te gebruiken voor één enkel project. Daarom bieden we een naadloze ervaring waar je alles vindt wat je nodig hebt voor het ontwerpen van je moodboard. Van het selecteren van producten tot het finaliseren van je ontwerp, zonder het gedoe van het downloaden en opslaan van afbeeldingen en links.

Wat maakt ons anders?

Onze uitgebreide bibliotheek van afbeeldingen, kleuren en producten, gecombineerd met de mogelijkheid om je eigen items te uploaden, maakt Interiorboards een unieke en veelzijdige tool voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurdesign. Onze intuïtieve zoekfunctie helpt je snel de perfecte items voor je project te vinden, terwijl onze deelfunctie het gemakkelijk maakt om je creaties te delen met klanten, collega's, vrienden en familie.

Voor wie is interiorboards?

Of je nu een doe-het-zelver bent die zijn woonkamer een make-over wil geven, of een professionele designer die op zoek is naar een efficiënte manier om ideeën met klanten te delen, Interiorboards is jouw ideale partner. Ons platform is ontworpen om flexibel, toegankelijk en gebruiksvriendelijk te zijn, ongeacht je ervaringsniveau.

Jouw feedback, onze inspiratie

We zijn continu bezig met het verbeteren van Interiorboards en jouw feedback is daarbij van onschatbare waarde. Probeer ons platform vandaag nog uit en ontdek zelf waarom Interiorboards de oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en creatieve manier om moodboards te maken.

“Als interieurontwerper ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn ideeën efficiënt te communiceren met mijn klanten. Sinds ik Interiorboards ben gaan gebruiken, is het maken en delen van moodboards een fluitje van een cent geworden. Ik kan me geen project meer voorstellen zonder Interiorboards!”

Brenda Goyette