Interior Insights - #2

Door: Interiorboards op

Fouten vermijden en succesvol ontwerpen.

In onze 'Interior Insights' blogserie ontdek je waarom het vermijden van veelvoorkomende fouten essentieel is voor een succesvol interieurontwerp.

#2 Plan vooruit

In veel huizen zie je dat het interieur in de loop der jaren is veranderd en niet meer goed op elkaar is afgestemd. Dit kan komen doordat de smaak veranderd is of omdat bepaalde meubels niet meer beschikbaar zijn. Het is begrijpelijk dat je niet altijd je hele interieur in één keer kunt aanpakken vanwege de kosten. Daarom is het raadzaam om het project op te knippen in behapbare stukken.

Om te voorkomen dat je interieur een onsamenhangend geheel wordt, is het belangrijk om een goed moodboard en interieurplan te maken. Hierdoor ben je niet gebonden aan definitieve keuzes en kun je altijd ergens de draad oppakken. Denk bij het opstellen van je interieurplan aan het kiezen van materialen en kleuren. Op die manier kun je in de loop der tijd geleidelijk de juiste stukken toevoegen aan je interieur, zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen.

Loop je vast? Ga in gesprek met een professional en bekijk of dit voor meerwaarde kan zijn voor jou om onnodige kosten te voorkomen.

“Of je nu een enthousiaste moodboard liefhebber bent of een doorgewinterde interieur professional, deze reeks biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je te helpen bij het creëren van een prachtig, foutloos interieur. Mis het niet - lees mee en ontdek hoe je jouw interieurproject naar nieuwe hoogten kunt tillen!"

Start nu met het maken van je eigen moodboard
Maak gratis een account aan en start met het maken van je eigen interiorboard.