Voor wie is Interiorboards?

Door: Interiorboards op

Heb je duizend-en-één ideeën in je hoofd?

Spat je uit elkaar van de ideeën maar krijg je die niet uitgelegd aan anderen? Zie jij voor je hoe kleur en materiaal samenkomt maar krijg je het niet tastbaar? Dan is interiorboards de plek voor jou.

Maak eenvoudig online moodboards voor je interieur met interiorboards.nl
Maak eenvoudig online moodboards voor je interieur met interiorboards.nl

Interiorboards is er voor iedereen die zijn of haar creativiteit in interieurdesign wil uiten. Of je nu een professional bent of een hobbyist, ons gebruiksvriendelijke platform is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Interieurontwerpers

Breng je ideeën tot leven: Voor interieurontwerpers is Interiorboards meer dan een tool; het is een verlengstuk van je creativiteit. Met onze bibliotheek kun je snel en efficiënt een moodboard samenstellen dat de gewenste sfeer van elke ruimte weerspiegelt.

Deel met klanten: De mogelijkheid om moeiteloos je moodboards te delen met klanten maakt het proces een stuk eenvoudiger. Je hoeft niet meer allemaal losse bestanden te sturen, met een Pinterest link om je ideeën weer te geven. Alles valt samen op één plek.

Stylisten

Stylisten vinden hier een bron van inspiratie en een platform om ideeën te delen met bestaande en nieuwe klanten. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste materialen of kleuren, dit platform maakt het eenvoudig om een moodboard te creëren dat zowel het gevoel als de praktische aspecten van een project belicht.

Designliefhebbers en creatieve enthousiastelingen

Voor de groeiende groep creatievelingen is interiorboards een plek om met een paar klikken ideeën uit te werken. Doe inspiratie op met boards van anderen en deel jouw ideeën met de wereld. 

Start nu met het maken van je eigen moodboard
Maak gratis een account aan en start met het maken van je eigen interiorboard.